Saturday, June 13, 2009

Jelajahan Kultusan Masjid Tanah - Pengkalan Balak (Kenduri AMAT & SAS)

Cilakak Kultus2, takde sekor pun yg nak buat2 rajin hapdet blog. Balik2 gua, balik2 Bob.. Ngeri gua tgk perangai canni. Dah2, gua nak hapdet pasal gi kenduri salah sorang Kultusan yang akhirnya kawin, gua ingat dia tak akan kawin2. Kawin gak last. Sekor lagi Kultusan dah kawin, lepas ni Amir punya turn, tolak Mursyidul AM turn sapa plak lepas nih??? Gua dah cop turn paling last sekali sebab still single. Kakaka...

Trip kali ni sakit sikit, sebab gua tak cukup tido. Gua balik keje kul 9pg, pukul 11pg dah siap2 nak gerak. Gua hangin ngan Mat Aris. Perjanjian Syaitan antara gua ngan dia terbatal macam tu je. Dia buat2 dunno. Macam setan. Patutnya dia drive tapi dia bantai tido gak. Gua jugak terseksa drive, dah la jalan jam. KL - Masjid Tanah 3 jam??? Kalau Persatuan Driver2 Maut tau gua drive distance tu 3 jam, mau gua kene sembelih. Sampai umah Amat kul 3ptg. Selamat gua familiar lagi jalan2 kat Masjid Tanah ni (birthplace gua ni beb). So, no prob sangat la nak ke umah Amat. Sampai2 salam pengantin lebey kurang Bob dah buat kureng ajar dia terus mintak nasik. Gua pun niat sama gak, tapi gua jerit dalam hati je, nak jaga tatasusila. Hak tuih.. Amat masih tak berubah, tetap ngan perangai Syaitan dia. Gua sangka dia akan berubah lepas nikoh. Sama je gua tgk. Cam gamp!! Depan bini bukan main baik

"..owhh, aku mana biasa lepak malam2 ni..",

bini takde je kemain lagi

"..bila nak lepak malam ni wei??? aku nak lepak Malis...".

Cis, takut bini. Hak tuih.. Dah puas mengumpat zaman2 lampau, makan tak hengat dunia, caci carut sana sini, membebel turn sapa lak lepas ni nikoh, semayang jamak tak tentu hala, amik gamba sampai lebam, puas carik selipar Asadi amir kene rampas pastu kepong anak buah Amat untuk buat rampasan semula selipar kitorang pun mintak izin beransur. Cadang next distination Pengkalan Balak. Gua terus lead g Pengkalan Balak.Gua sujes Pengkalan Balak sebab tak ramai org besanya dan senang parking tepi pantai je. Tapi, sampai je, mak aih punya la jammed. Pekan Sri Kembangan pun tak jammed canni. Gua dah hangin. Apa nak buat dah pun sampai. Gua redah je. Bebudak Kultus menurut je. Panas siot, angin takde. Kitorang redah je. Dah siap2 parking. Cam besa la sesi fotografi. Time ni gua dah memang tak berapa nak larat, tapi gua kontrol lagi. Dengan harapan perjanjian syaitan antara gua dan Mat Aris akan di metrai semula. Pukul 7 kitorang gerak KL. Tapi hampeh, perjanjian syaitan gua ngan Mat Aris lebur camtu je. Dia bantai gak tido dalam kete. Bangsat!!! Gua gak kene drive. Selamat En Dayat layan gua borak. Gua henjut 180 balik KL. Gua tak pedulik. Gua memang dah ngantuk gila.. sampai Equine Park gua terus campak mayat Mat Aris tepi longkang Pasar Borong Selangor. Gua straight balik umah tido!!!


Bob gua tau kenapa dia peluk Amat erat, pasal nak amik barkah sebab dia nak menikoh bulan depan.



Macam setan Amat punya seluar ngan kasut, bebudak Skinhead pun tak bersanding macam tuh..

















Setelah selesai Operasi Menyelamat dan Rampasan semula selipa Asadi Amir, Amat mebahagi2kan bunga telur untuk kami sebelum pulang.









En Amm Zar wakil dari Kultus Haram Tenaga Hitam (Caawangan UNITEN)










Gua tgk Bob dah macam tokoh Israel pun ada time nih...


En. Dayat (http://tukuntiruan.blogspot.com)



Macam setan Amir, sempat lagi buat PEACE!


Manis jugak gua ni kan... Setuju tak??


Jentera paling garang untuk trip kali ni...


Next turn!!! Trip ke Perak canne Kultusan??? Berapa bijik bas?? Gua ingat kita kasik huru hara di hari persandingan kedua mempelai nih...



Cilakak!! Gua rasa time diorang tgh kutuk gua pasal gua takde girlfriend lagi. Gua bukan gay la woi!!!


Bob benapsu betul tgk belakang brader ni. Insap la Bob...






Cam setan perangai, sampai2 carik nasik.. Nak abiskan plak tuh...


Cilakak Dayat, org duk tensen jalan jammed dia boleh bantai tidoq!! Kene tegor terus cakap "..mana aku tidoq, aku tgh taip sms la,,," Butoh la cak...

video

1 comment:

  1. pegi tak ajak.. takpe2... gua sedar gua anak yatim...

    ReplyDelete