Tuesday, April 6, 2010

Perut Komersial

Thursday, March 25, 2010

Kerja Pokcik



Pokcik sekarang kerja pilot. Hari-hari bawa kapalterbang.
Punya lah terel, bawa kapalterbang pakai baju melayu, sambil mencangkung

Tuesday, January 19, 2010

Kedai Rahsia (bukan kedai terbakar)


Sekarang Cicak selalu bawak gua lepak dekat satu kedai rahsia kat Gombak. Cicak sudah ketagih jus avocado.

Gua cuak jugak takut takut kalau kedai tu sebenarnya kedai yang dah terbakar, tapi kitorang je yang nampak masa waktu siang. Lain kali kita pergi lagi OK!


Cicak makan Pecal


Gua lepak minum jus apokat (avocado) sambil layan sinetron

Monday, January 18, 2010

Gambar telanjang di Singapura?

Gambar atas ni kena perati dulu baru ada rasa paham...



Gambar A



Gambar B

Gambar A dan Gambar B adalah kembar. Cuba korang perhati dan fahamkan




Gambar ini menceritakan gadis gadis suci biara yang ditawan, dijadikan hamba. Ia adalah simbolik bahawa jika kita dijadikan hamba sesama manusia, maka hilanglah maruah dan harga diri kita.





Gua masih tak paham kenapa ada bogel bogel?

Thursday, January 14, 2010

BEN ketika masih milik Amir. Sekarang di warisi oleh Bob...

Sunday, June 28, 2009

Lu nak kene tampo??


Gua tak kenal sapa diorang ni, tapi gua jumpa dalam folder gambo2 lama. Kultusan sekalian ada yang kenal bebudak ni? Bob ke Amir ke?? Tell me..


Saturday, June 13, 2009

Parti Liar di Blok Kruing, Tmn Desaminium Equine Park (BBQ bukan Barbiq Lu!!!)

"...lu balik keje kul baper?? Amir nak datang nak buat Parti liar dan BBQ kat umah.. Amacam??..." Bob YM gua


**********************************

Malam tu gua terpaksa bekorban membenarkan rumah gua yang suci menjadi medan maksiat "Persatuan Gay2 Single Warong Nasi Lemak Malis Tmn Bunga Raya". Cilakak, ada ke buat BBQ dalam umah, selamat umah gua takde Fire Alarm. Tak benapas gua, penuh asap satu rumah. Ni antara event untuk tahun ni, gua tunggu BBQ tepi laut ngan Backpackers je lagi. Sebelum posa tak jadik gua karate tengkok sorang2. Malam tu gua makan sampai pengsan dan botol2 arak bertaburan kat lantai, kondom jangan cerita bersepah. Ntah sapa tala sapa...

(ayat2 banyak di tokok tambah supaya kelihatan kami anak2 remaja gay paling cool!! Hak tuih!!!)

Lu all jgn tanya kenapa kaler tb tu cenggitu...




Ntah apa apa ntah si Bob ni makan sampai perut canni... Gua suspek dia telan anak biawak...


Lepas makan garu ketiak... Memang senonoh la tuh...


Amir buat2 rajin basuh pinggan, ingat lu dapat nak buat maksiat lagi kat umah gua..?? Jgn harap



Adik sapa la ni.. Tersengeh2...










Jelajahan Kultusan Masjid Tanah - Pengkalan Balak (Kenduri AMAT & SAS)

Cilakak Kultus2, takde sekor pun yg nak buat2 rajin hapdet blog. Balik2 gua, balik2 Bob.. Ngeri gua tgk perangai canni. Dah2, gua nak hapdet pasal gi kenduri salah sorang Kultusan yang akhirnya kawin, gua ingat dia tak akan kawin2. Kawin gak last. Sekor lagi Kultusan dah kawin, lepas ni Amir punya turn, tolak Mursyidul AM turn sapa plak lepas nih??? Gua dah cop turn paling last sekali sebab still single. Kakaka...

Trip kali ni sakit sikit, sebab gua tak cukup tido. Gua balik keje kul 9pg, pukul 11pg dah siap2 nak gerak. Gua hangin ngan Mat Aris. Perjanjian Syaitan antara gua ngan dia terbatal macam tu je. Dia buat2 dunno. Macam setan. Patutnya dia drive tapi dia bantai tido gak. Gua jugak terseksa drive, dah la jalan jam. KL - Masjid Tanah 3 jam??? Kalau Persatuan Driver2 Maut tau gua drive distance tu 3 jam, mau gua kene sembelih. Sampai umah Amat kul 3ptg. Selamat gua familiar lagi jalan2 kat Masjid Tanah ni (birthplace gua ni beb). So, no prob sangat la nak ke umah Amat. Sampai2 salam pengantin lebey kurang Bob dah buat kureng ajar dia terus mintak nasik. Gua pun niat sama gak, tapi gua jerit dalam hati je, nak jaga tatasusila. Hak tuih.. Amat masih tak berubah, tetap ngan perangai Syaitan dia. Gua sangka dia akan berubah lepas nikoh. Sama je gua tgk. Cam gamp!! Depan bini bukan main baik

"..owhh, aku mana biasa lepak malam2 ni..",

bini takde je kemain lagi

"..bila nak lepak malam ni wei??? aku nak lepak Malis...".

Cis, takut bini. Hak tuih.. Dah puas mengumpat zaman2 lampau, makan tak hengat dunia, caci carut sana sini, membebel turn sapa lak lepas ni nikoh, semayang jamak tak tentu hala, amik gamba sampai lebam, puas carik selipar Asadi amir kene rampas pastu kepong anak buah Amat untuk buat rampasan semula selipar kitorang pun mintak izin beransur. Cadang next distination Pengkalan Balak. Gua terus lead g Pengkalan Balak.Gua sujes Pengkalan Balak sebab tak ramai org besanya dan senang parking tepi pantai je. Tapi, sampai je, mak aih punya la jammed. Pekan Sri Kembangan pun tak jammed canni. Gua dah hangin. Apa nak buat dah pun sampai. Gua redah je. Bebudak Kultus menurut je. Panas siot, angin takde. Kitorang redah je. Dah siap2 parking. Cam besa la sesi fotografi. Time ni gua dah memang tak berapa nak larat, tapi gua kontrol lagi. Dengan harapan perjanjian syaitan antara gua dan Mat Aris akan di metrai semula. Pukul 7 kitorang gerak KL. Tapi hampeh, perjanjian syaitan gua ngan Mat Aris lebur camtu je. Dia bantai gak tido dalam kete. Bangsat!!! Gua gak kene drive. Selamat En Dayat layan gua borak. Gua henjut 180 balik KL. Gua tak pedulik. Gua memang dah ngantuk gila.. sampai Equine Park gua terus campak mayat Mat Aris tepi longkang Pasar Borong Selangor. Gua straight balik umah tido!!!


Bob gua tau kenapa dia peluk Amat erat, pasal nak amik barkah sebab dia nak menikoh bulan depan.



Macam setan Amat punya seluar ngan kasut, bebudak Skinhead pun tak bersanding macam tuh..

















Setelah selesai Operasi Menyelamat dan Rampasan semula selipa Asadi Amir, Amat mebahagi2kan bunga telur untuk kami sebelum pulang.









En Amm Zar wakil dari Kultus Haram Tenaga Hitam (Caawangan UNITEN)










Gua tgk Bob dah macam tokoh Israel pun ada time nih...


En. Dayat (http://tukuntiruan.blogspot.com)



Macam setan Amir, sempat lagi buat PEACE!


Manis jugak gua ni kan... Setuju tak??


Jentera paling garang untuk trip kali ni...


Next turn!!! Trip ke Perak canne Kultusan??? Berapa bijik bas?? Gua ingat kita kasik huru hara di hari persandingan kedua mempelai nih...



Cilakak!! Gua rasa time diorang tgh kutuk gua pasal gua takde girlfriend lagi. Gua bukan gay la woi!!!


Bob benapsu betul tgk belakang brader ni. Insap la Bob...






Cam setan perangai, sampai2 carik nasik.. Nak abiskan plak tuh...


Cilakak Dayat, org duk tensen jalan jammed dia boleh bantai tidoq!! Kene tegor terus cakap "..mana aku tidoq, aku tgh taip sms la,,," Butoh la cak...